26/01/2022

Terma Dan Syarat

Syarat dan peraturan menggunakan website ini adalah seperti berikut :

Website Sabah News Kini tertakluk kepada ”MSC Malaysia Bill of Guarantees” (BoG No. 7) iaitu tidak menapis internet. Namun KAMI BERUSAHA MENAPIS SETIAP POSTING KAMI, untuk megelakan adanya berita palsu atau unsur fitnah.

Blog Berita Tekini Sabah adalah laman Website yang berkongsi pelbagai informasi yang merangkumi Kategori Berita Utama | ISU SEMASA |  BERITA PELBAGAI CERITA | INFO YANG BERMANFAAT dan apa juga yang difikirkan sesuai kepada umum.

Semua bahan yang diambil dari laman ini tidak semestinya benar. Semua Bahan berbentuk gambar mahupun artikel yang dilampirkan di Blog ini adalah berdasarkan perkongsian maklumat yang diperolehi, pandangan, pemahaman dan juga rujukan penulis terhadap beberapa sumber yang boleh dipercayai terutamanya laporan dari media arus perdana.

Semua komen adalah di bawah tanggungjawab individu / pengomen sama ada komen di blog atau komen aplikasi facebook. Admin berhak memadam, mengubah atau tidak membuat perubahan jika ada permintaan dari mana-mana pihak mengikut mana yang sesuai bagi pendapat Admin Blog Berita Tekini Sabah

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, kehilangan atau kerosakan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman Blog ini. Segala risiko yang berkaitan seperti tindakan undang-undang hendaklah dirujuk terus kepada individu / pengomen kerana APA juga KOMEN daripada pelawat ke laman WEB ini sama sekali tidak menggambarkan pendirian dan pandangan Admin Blog Berita Tekini Sabah

Segala bahan dari laman ini boleh dipadam pada bila-bila masa tanpa mengira keperluannya. Kenyataan di halaman ini boleh berubah pada bila-bila masa tanpa notis.

Terima Kasih Kerana Membaca Terma Dan Syarat Kami.

Sebarang Aduan / Pertanyaan :Facebook Sabah News Kini