Hiburan

Sajat Dikatakan Tumbuh Misai Semasa Tempoh PKP Sebab Kehabisan Pil Hormon

image

Orang ramai terkejut,Jutawan kosmetik Nur Sajat baru-baru ni penampilannya nampak seperti bermisai semasa tempoh PKP ini. Portal hiburan AwatNiNews bincangkan hal tersebut dan netizen menyatakan kemungkinan disebabkan premis salun kewanitaan belum buka, dan kehabisan pil hormon punca usahawan kosmetik Sajat Kamaruz Zaman kini bermisai.

Namun apa yang mengejutkan, salah seorang netizen telah mempersoalkan kewanitaannya kerana Nur Sajat dilihat mempunyai ‘misai’ haIus pada wajah. Terkejut orang ramai saat membaca soalan pannas tersebut! Misai ke apa tu.

Nampak misai kahkahkah’ PKP punca isu premis salun kewanitaan belum selesai, netizen dakwa kehabisan pil hormon punca usahawan kosmetik Sajat Kamaruz Zaman kini bermisai.

Pemilik perniagaan emas Nur Sajat Gold itu dengan selambanya belum menjelaskan lagi tentang perkara ini.Ianya perkara biasa apabila seorang wanita ada bulu halus di atas bibir. Bagi beliau, ianya nampak ketara seperti misai atau berkemungkin ini disebabkan oleh h0rmon.

Nur Sajat tetap yakin utuh berdiri melebarkan sayap perniagaannya. Mungkin inilah punca kenapa Sajat kekal dalam industri seni dan perniagaan. Seni? Yes, dia dikira sebagai artis lah juga kerana ramai ternantian berita terkini.Dia optimis hanya berpegang kepada pendirian positif. Sering kali diasak mengenai status dirinya dahulu.

Lelaki yang cukup sifat kelakiannya sebagai lelaki dan wanita yang cukup sifat kewanitaanya sebagi wanita maka haram menukar jantina.Ini termasuk mengubah kejadian allah berdasarkan firman Allah.

Hari ini cukup berbeza. Jika itu tindakan dilakukan terhadap anak yang mempunyai masalah LGBT, di luar sana terdapat komuniti yang akan membela sehingga dia akan kekal dalam keadaan begitu.

Untuk menarik semula golongan itu kembali kepada fitrah, diri pelaku itu sendiri perlu mengetahui bagaimana tahap kesedaran perbuatan yang mereka lakukan itu salah di sisi agama, moral dan kemanusiaan.

Sumber: Twitter AWATNI Buzz

Kongsikan Berita Ini

Tinggalkan Komen Anda