KETUA MENTERI TERIMA KUNJUNGAN JAWATANKUASA DAKWAH DAERAH SANDAKAN | Sabah News

KETUA MENTERI TERIMA KUNJUNGAN JAWATANKUASA DAKWAH DAERAH SANDAKAN | Sabah News

Kongsikan Berita Ini

Ketua Menteri, Datuk Seri Panglima Haji Hajiji Haji Noor menerima cenderamata daripada Presiden Majlis Perbandaran Sandakan, Encik Benedict Asmat selepas kunjungan itu…

SANDAKAN, SABAH – Ketua Menteri, Datuk Seri Panglima Haji Hajiji Haji Noor menerima kunjungan hormat daripada Jawatankuasa Dakwah Daerah Sandakan (JDDS) di Sabah Hotel dekat sini, semalam.

Hajiji yang juga Menteri Kewangan menemui rombongan JDDS diketuai oleh Encik Farizal Setoh, selepas menghadiri Majlis Iftar Bersama Masyarakat Batu Sapi di Masjid Wasatiyyah, Sandakan.

Beliau telah diberi taklimat berhubung masalah dan cadangan penambahbaikan Taman Perkuburan Ar-Raudah Sandakan dan Masjid Daerah Sandakan.

Ketua Menteri, Datuk Seri Panglima Haji Hajiji Haji Noor (empat dari kanan) menerima kunjungan hormat Jawatankuasa Dakwah Daerah Sandakan…

Hadir sama Menteri Tugas-Tugas Khas, Datuk Haji Mohd Arifin Mohd Arif dan Presiden Majlis Perbandaran Sandakan, Encik Benedict Asmat.

Hajiji juga mengadakan perjumpaan bersama Ketua-Ketua Armada dan Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Zon 5 dan menemui Jawatankuasa Persatuan Rumpun Bajau SAMA Sabah cawangan daerah Sandakan dan Beluran.